En quins casos pot venir el psicòleg a casa?

Algunes persones em demanen que les vagi a visitar com a psicòleg a casa. Normalment és perquè qui necessita un psicòleg té la mobilitat reduïda a causa d’una malaltia, o bé perquè està cuidant una altra persona a qui no pot deixar sola.

Però també em puc desplaçar al domicili si t’és més còmode pels teus horaris, o prefereixes tenir aquest plus de privacitat. A la zona de Manresa, a part de la mateixa ciutat, em desplaço a Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicenç de Castellet.

L’única situació en la qual NO es pot fer psicologia a domicili és quan el problema que ha originat la consulta corre el risc de cronificar-se o d’agreujar-se pel fet de fer la visita a casa. Per exemple, en casos d’agorafòbia o de fòbia social.

Com és una visita del psicòleg a casa

Psicòleg a casa a Manresa Sant Joan de Vilatorrada Sant Vicenç de Castellet

Les visites a domicili són molt semblants a les que es fan a la consulta. Aproximadament duren una hora i serveixen per avaluar amb detall els problemes i donar orientacions sobre com resoldre’ls. El preu per visita és de 60 euros.

No hauràs de fer cap preparació especial de l’espai, i jo ja portaré tot el que necessiti. El que sí que cal tenir en compte és que, mentre duri la sessió, és important que no estiguis fent res més (per exemple, ni menjar ni veure la televisió) i que l’estança on parlem sigui tranquil·la.

Habitualment les sessions només són amb la persona que té el problema. Així es manté la confidencialitat de tot el que parlem, un aspecte important per assegurar que pots explicar-me el que vulguis amb total llibertat. Però si prefereixes que hi hagi algú més també en podem parlar.

De vegades poso “deures” per fer entre sessions, que permeten escurçar la teràpia i recollir informació en situacions reals. A més a més, estic disponible entre visites per a resoldre dubtes o qüestions urgents a través del telèfon, WhatsApp o el correu electrònic.

Avantatges de la visita del psicòleg a domicili

  • T’estalvies el temps i el cost de desplaçar-te al despatx de consulta.
  • Et trobes en un lloc conegut, fora d’entorns sanitaris.
  • Tens més privacitat.
  • Si el problema té a veure amb una situació familiar o de la llar, podem treballar sobre el mateix espai per a buscar solucions.

Demana una visita a domicili a Manresa, Sant Joan de Vilatorrada o Sant Vicenç de Castellet

Recorda que abans de començar podem fer una primera consulta, informativa i gratuïta, d’uns 30 minuts. La farem per videoconferència amb Skype o bé per telèfon i servirà perquè m’expliquis què necessites i per parlar dels detalls de la psicoteràpia.

Les visites a domicili a l’àrea de Manresa es poden fer, a banda de la mateixa ciutat, a les poblacions de Sant Joan de Vilatorrada i de Sant Vicenç de Castellet. Si vius en una altra població, posa’t en contacte amb mi per veure si també hi ha possibilitat.

Si vols demanar visita, contacta amb mi per telèfon, WhatsApp o correu electrònic (si ets al telèfon mòbil, fes click directament sobre la icona corresponent). També pots omplir el formulari.

Telèfon psicòleg ManresaWhatsApp psicòleg ManresaEmail psicòleg Barcelona