Visites amb el psicòleg a Manresa

Com et beneficia la teràpia psicològica

Estàs buscant un psicòleg a Manresa? Com a professional et puc ajudar a superar dificultats personals, que t’impedeixen gaudir del benestar i la qualitat de vida i que et dificulten les activitats diàries. Això pot passar en dues situacions:

  • Davant d’un trastorn o psicopatologia en forma d’ansietat, depressió, etc., que cal diagnosticar, analitzar i tractar de manera eficaç.
  • Quan no hi ha cap trastorn específic, però sí problemes o dificultats que generen preocupació. Aquest malestar acaba afectant les relacions que tens amb tu mateix/a o amb els altres i es veu difícil de superar sense ajuda.

També hi ha persones que no tenen cap malestar important, però s’enfronten a canvis a les seves vides o necessiten millorar alguns aspectes que els impedeixen funcionar com voldrien.

Com funciona la teràpia psicològica

Psicòleg a Manresa Sant Vicenç de Castellet Sant Joan de Vilatorrada

La teràpia comença amb una consulta informativa i gratuïta, d’uns 30 minuts, que podem fer per Skype o per telèfon. Aquesta primera visita és per a concretar el motiu pel qual busques un psicòleg a Manresa i la manera com et podré ajudar. Les visites següents ja es fan a la consulta i són per al procés terapèutic: Analitzar a fons el teu problema, veure com t’afecta, quins elements de la teva vida hi contribueixen, etc. També fem un repàs vital, molt útil per a entendre com has afrontat les diverses situacions en que t’has trobat al llarg dels anys.

A partir d’aquí establim els objectius i posem en marxa les solucions. Això ho fem de manera adaptada i personalitzada, tenint en compte les teves circumstàncies i prioritats. Unes prioritats que, de vegades, poden canviar i que fan que atenguem situacions imprevistes que han aparegut.

De vegades poso “deures” per a fer entre sessions. Els deures escurcen la durada de la teràpia psicològica i ajuden a recollir informació en situacions reals. Per exemple, per a una persona amb agorafòbia, és més útil registrar com se sent abans de sortir realment de casa que no pas imaginar-s’ho des del despatx del psicòleg a Manresa.

A més a més, durant tota la psicoteràpia, et pots posar en contacte amb mi en moments puntuals, per correu electrònic, telèfon o WhatsApp, per a resoldre dubtes i situacions complexes que es presenten al moment.

On és la consulta a Manresa

El despatx de consulta és al C/ Alcalde Armengou nº 58 (entrant pel C/ Girona).

Proximitat amb Sant Vicenç de Castellet i Sant Joan de Vilatorrada

La consulta de Manresa es troba a prop d’altres poblacions del Bages com Sant Vicenç de Castellet, Santpedor o Sant Joan de Vilatorrada. Per tant també és una bona opció per als habitants d’aquestes localitats.

Testimonis

Molt bé per poder parlar de temes delicats i que no pots parlar amb ningú més. M’he sentit acceptat i valorat per primer cop en molt de temps. Trobava a faltar aquest tracte humà i poder parlar sense que et jutgin.

Jordi (41 anys)

El meu divorci es va complicar i vaig començar a tenir insomni i ansietat. El Joan em va ensenyar a fer-me respectar davant del meu ex i em va ajudar a dormir millor i estar més tranquil·la. És un professional super atent, implicat i sempre disponible.

Esther (50 anys)

Com demanar visita amb el psicòleg de Manresa

Les visites duren una hora i tenen un preu per sessió de 50 euros. Pots demanar la teva visita posant-te en contacte amb mi a través d’aquests canals:

Telèfon psicòleg ManresaWhatsApp psicòleg ManresaEmail psicòleg Barcelona