Psicologia a domicili a Barcelona

Quan una persona necessita un professional de la salut mental però té dificultats per moure’s de casa (per una malaltia, perquè té cura d’un familiar a qui no pot deixar sol, o per impossibilitat d’horaris), hi ha l’opció de fer venir el professional de la psicologia a domicili.

El psicòleg pot fer la intervenció amb pacients que són a casa seva en la majoria de casos, excepte quan el fet de fer la teràpia a domicili podria contribuir a mantenir o a agreujar el problema (com és el cas de l’agorafòbia).

Com són les visites de psicologia a domicili

Psicologia a domicili a Barcelona
Psicólogo a domicilio en Barcelona

Les sessions de psicologia al domicili són semblants a les que es fan a la consulta, però com a pacient tens alguns avantatges afegits:

  • T’estalvies el temps i el cost del desplaçament fins a la consulta del psicòleg.
  • Fas la visita en un entorn conegut, lluny d’ambients sanitaris.
  • Augmenta la sensació de privacitat.
  • Si el teu problema està relacionat amb una situació familiar o domèstica, es pot treballar sobre el mateix espai per a solucionar-lo.

L’únic que cal tenir en compte és l’espai on farem la visita. És important que, mentre duri la sessió, no estiguis fent res més (com ara veure la televisió o menjar) i que hi hagi una certa calma. A banda d’això no es necessita cap altra preparació especial.

Per tal de mantenir la confidencialitat de tot el que parlem, normalment les sessions només són amb la persona que té el problema. Així pots parlar amb total llibertat de tot el que et preocupa. Però si prefereixes, o bé és necessari, que hi hagi algú més també ho plantegem.

Demana una visita amb el psicòleg a domicili a Barcelona, Badalona, L’Hospitalet, Terrassa o Sabadell

Les sessions duren aproximadament una hora i tenen un import de 60 euros cada una (desplaçament inclòs). Recorda que abans podem fer una primera consulta, informativa i gratuïta, d’uns 30 minuts. La farem per Skype o per telèfon i servirà perquè m’expliquis què necessites i per parlar dels detalls de la psicoteràpia.

Pots demanar la psicologia a domicili a Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Terrassa, Martorell i poblacions de l’entorn. Si vius a algun altre municipi,. posa’t en contacte ambv mi per veure si també t’hi pots acollir.

Per demanar una sessió, posa’t en contacte amb mi per telèfon, correu electrònic o WhatsApp (si ets al telèfon mòbil, fes click directament sobre la icona corresponent). També pots omplir el formulari.

Telèfon psicòleg ManresaWhatsApp psicòleg ManresaEmail psicòleg Barcelona