Visites amb el psicòleg a Barcelona

Com et beneficia la psicoteràpia

Estàs buscant psicòleg a Barcelona? Com a professional et puc ajudar a fer front a les dificultats personals que et resten benestar i qualitat de vida i que et dificulten les teves activitats diàries. Això pot passar en dues situacions:

  • Si tens un trastorn o psicopatologia, com ansietat o depressió, etc. En aquest cas cal establir un diagnòstic, analitzar-lo detingudament i aplicar el tractament més eficaç.
  • Si no tens cap trastorn específic, però algunes dificultats o problemes et generen preocupació. Aquest malestar acaba perjudicant la manera com et relaciones amb els altres o amb tu mateix/a, i sovint cal ajuda professional per a superar-lo.

Altres persones no es queixen de cap malestar, però busquen suport d’un psicòleg per encarar canvis a les seves vides o per millorar alguns aspectes que els impedeixen funcionar com voldrien.

Com funciona la teràpia psicològica

Psicòleg a Barcelona Badalona L'Hospitalet Cornellà

A les sessions estudiem a fons el teu problema i la manera com t’afecta, quins elements de la teva vida l’empitjoren o l’atenuen, etc. Fer un repàs vital és molt útil per a entendre com has afrontat diverses situacions en les que t’has trobat al llarg dels anys.

A partir d’aquí marquem uns objectius i posem en marxa les solucions, de manera adaptada i personalitzada i tenint en compte les teves circumstàncies i prioritats. Aquestes prioritats, de vegades, poden canviar, per això també s’atenen les situacions imprevistes que vagin apareixent.

En algunes ocasions poso “deures” per a fer entre sessions. Els deures escurcen la durada de la teràpia psicològica i ajuden a recollir informació en situacions reals. Per exemple, per a una persona que pateix assetjament laboral, és més útil registrar què passa a la feina en el moment en que passa que no pas imaginar-s’ho des del despatx del psicòleg a Barcelona.

I mentre duri la teràpia et podràs posar en contacte amb mi en qualsevol moment, per WhatsApp, telèfon o correu electrònic, per resoldre dubtes i situacions complexes sense haver d’esperar la sessió següent.

Testimonis

Un bon psicòleg. Sap escoltar molt bé, t’explica quin és el teu problema i t’acompanya mentre el soluciones. Ademés et pot venir a veure a casa si ho necessites. He provat diferents psicòlegs i psicòlogues sense que m’ajudessin, em quedo amb el Joan.

Isabel (64 anys)

Va ser el primer que em va dir coses de mi mateix que ningú m’havia dit mai abans. Per això portava tant temps sense saber què em passava. Però m’ho va dir de la millor manera possible i sense que em sentís jutjat. I em va ajudar a canviar. El recomano.

Pablo (22 anys)

On és el despatx a Barcelona

El despatx de consulta és a la Ronda del General Mitre, 211, 1r 2a (entre la Plaça Lesseps i el Carrer de Balmes).

Proximitat amb Badalona i L’Hospitalet de Llobregat

La consulta de psicologia a Barcelona es troba a prop d’altres poblacions com Badalona, Sant Adrià del Besòs, L’Hospitalet de Llobregat o Cornellà, i hi ha moltes maneres d’arribar-hi amb transport públic. Per tant també és una bona opció per als habitants d’aquestes localitats.

Com demanar visita amb el psicòleg a Barcelona

Les visites duren una hora i el seu preu per sessió és de 55 euros. Pots demanar la teva visita posant-te en contacte amb mi a través d’aquests canals (si ets al mòbil, clica directament sobre l’icona corresponent):

Telèfon psicòleg ManresaWhatsApp psicòleg ManresaEmail psicòleg Barcelona